Wil je nooit meer last hebben van een onweerstaanbare drang naar zoet, geen schuldgevoel meer hebben rondom voeding én wil je een gezond gewicht bereiken? Kortom: Ben jij klaar met suiker?

Suikervrij Genieten gaat jou helpen om blijvend af te kicken van een hardnekkige behoefte aan zoetigheid.

Zou het niet fijn zijn als je af en toe iets zoets kon eten, wanneer je er echt zin in hebt, zonder daarna trek in méér te hebben? Lekker genieten van een taartje op het terras, zonder die avond nog 2 ijsjes te halen plus een reep chocolade? En zou het niet nog fijner zijn als je géén schuldgevoelens meer zou ervaren na het eten van iets zoets? En ook geen te strak zittende broek de volgende dag?

Voor veel mensen klinkt dit als een illusie, als iets wat absoluut onmogelijk is.

Toch gaat dit programma je erbij helpen om juist dat te bereiken. Op een gezonde manier omgaan met suikers. Zonder eetbuien, zonder schuldgevoel. Maar ook zonder het radicaal uitbannen van bepaalde voedingsmiddelen voor de rest van je leven. Want laten we eerlijk zijn, het leven is toch veel te kort om niet volop te genieten? Daarvoor hoef je jezelf echt niets te ontzeggen, juist niet.

Dit krijg je:

 • Een programma wat bij jou past.
 • Een dik digitaal boek met maar liefst 260 pagina’s.
 • Een maaltijdplan voor 21 dagen.
 • Heel veel informatie met praktische tips & trucs.
 • Tools om jouw lifestyle blijvend te veranderen, ook na 21 dagen.
 • 80 unieke, lekkere recepten.
Suikervrij Genieten bestellen – €17,00
suikervrij genieten
suikervrij eten
suikervrij recepten
suikervrij tips
suikervrij programma

Heb jij een suikerverslaving?

 • Heb je nog altijd behoefte aan brood of melkproducten?
 • Een onweerstaanbare behoefte aan iets zoets?
 • Vermoeidheid na het eten van een maaltijd?
 • Draait je leven om voeding in plaats van om jou?
 • Of gruwel jij van het idee om een hartig ontbijt te eten?

Kun je enkele van bovenstaande vragen met ja beantwoorden? Dan is de kans groot dat je last hebt van een suikerverslaving.

Waarom zou je suikervrij willen eten?

Wat dacht je van:

 • Meer energie
 • Betere slaap
 • Verlost van kleine pijntjes en andere symptomen
 • Moeiteloos vet verbranden
 • Nooit meer diëten
 • Een sterker immuunsysteem
 • En het beste: je leven staat niet meer in het teken van suiker
suikervrij eten
suikervrij maaltijdplan

Klinkt goed, toch? En is dat niet wat je altijd al hebt proberen te bereiken met andere dieetplannen?

Suikervrij Genieten biedt je een compleet maaltijdplan voor 21 dagen, inclusief instructies om dit plan voor JOU optimaal te laten werken.

Of je nu Paleo eet of niet, het kan er zomaar insluipen. Voor je het weet wordt je leven beheerst door zoetigheid. Denk je constant aan eten. Ben je moe wanneer je niet eet en kost het je de grootste moeite om een paar kilo’s kwijt te raken.

Gelukkig hoef je dat niet zomaar te accepteren. Het kan ook anders! En het is niet eens moeilijk. Geef jezelf 21 dagen om af te kicken van je suikerverslaving en je zult je heel veel beter voelen.

Suikervrij Genieten bestellen (€17,00)
“De 3 weken zijn voorbij gevlogen! Het was makkelijk vol te houden en de recepten waren super makkelijk en lekker. Door de goede uitleg konden we in de derde week zelf een diner samenstellen. Dit resulteerde in een T-bone steak met zoete aardappel frietjes ? Omdat mijn vriend en ik ons er zo goed bij voelen (en zelfs afgevallen zijn) besluiten we zo veel mogelijk suikervrij te blijven eten.”Sandy
“Na het hele 21 daagse suikervrij programma gevolgd te hebben, voel ik me top fit! Ik had daarvoor vaak last van een after dinner dip of dat ik me zo flauw voelde. De eerste dagen was het even wennen om geen suiker te eten, maar al snel kreeg ik de hele dag door steeds meer energie. De trek in zoetigheid werd steeds minder. Ik heb als actieve man van 1,83 de porties wat groter gemaakt, om te voorkomen dat ik niet te veel zou afvallen. (Overigens ben ik wel meer dan 5 kilo kwijt!)”Peter
“Ik ben creatiever gaan koken door het boek. Heb ik een product niet in huis, ga ik gewoon kijken wat heb ik wel, tot nu toe was alles op deze manier heerlijk. Ik ben 75 jaar en heb dank zij jouw boeken een heel nieuwe manier van koken geleerd. Mijn echtgenoot eet alles mee en geniet er iedere dag van. Hij was niet makkelijk voorheen met eten, nu is hij de natuurlijke smaken gaan waarderen.”Hilda
Meer energie

Suikers zorgen voor energie, maar ook voor energiedipjes na het eten en halverwege de dag. Door suikervrij te eten leer je je lichaam vetten te verbranden.

Daardoor heb je nooit meer last van een energiedip halverwege de dag.

 
 
Nooit meer op dieet

Wie suikervrij eet en zijn lichaam leert vetten te verbranden, hoeft nooit meer op dieet. Door suikervrij te eten leer je naar de signalen van je lichaam te luisteren. Zo weet je precies wanneer je honger hebt én wanneer genoeg hebt gegeten.

Onbedwingbare trek in zoet is voorgoed verleden tijd.

Sterker immuunsysteem

Het eten van veel suikers kan een ontstekend effect op je lichaam hebben. Je voelt je moe, oncomfortabel, wordt om de haverklap verkouden (of is de winter één lange verkoudheid?) en voelt je nooit echt fit. Je immuunsysteem heeft het zwaar te verduren, waardoor het minder effectief tegen ziekteverwekkers kan vechten.

Suikervrij eten kan je immuunsysteem daarom een flinke boost geven.

 
 
Vrijheid

Ben je altijd bezig met eten, ga je niet van huis zonder een snack en plan je je bezigheden om je maaltijden heen? Uit angst om niet lekker te worden of zelfs flauw te vallen zonder zoet?

Wie suikervrij eet gaat de vrijheid ervaren van de vetverbrander. Je kunt eten wanneer jij dat wilt, je krijgt de controle eindelijk weer terug.

Het programma

Suikervrij Genieten is een programma welke je gewoon in je dagelijks leven vol kan houden. Je hoeft er niet voor naar speciale winkels om je boodschappen te halen. De ingrediënten haal je gewoon bij je eigen vertrouwde supermarkt. Zo simpel is het.

In het boek Suikervrij Genieten vind je enorm veel kennis over suiker en wat het met je lichaam doet, heel veel praktische tips & trucs, een maaltijdplan en 80 heerlijke en unieke recepten. Zonder ingewikkelde ingrediënten of technieken, zodat iedereen ze maken kan. Na het volgen van de 21 dagen vind je in het boek zelfs alle handvatten waarmee je gemakkelijk verder gaat na het programma. Zonder terug te vallen!

Ik maak afkicken van je suikerverslaving makkelijk én lekker. Zodat jij het zonder moeite vol kan houden en na afloop van het programma niet in je oude gewoontes terugvalt.

Alle recepten in Suikervrij Genieten zijn glutenvrij, lactosevrij, soja-vrij en passen binnen het Paleo voedingspatroon.

suikervrije recepten
van suikerverslaving afkomen
low carb recepten