Paleo Salsa

De makkelijkste Paleo Salsa

Paleo salsa

Heb jij de barbecue al aangestoken dit jaar? Ik kan eerlijk gezegd niet wachten!

Misschien dat de gelegenheid er tijdens mijn vakantie naar is. Gezellig op de camping, voor de tent, na afloop van een lange en actieve dag. Heerlijk! Aanstaande maandag vertrekken mijn vriend en ik al richting Italië, waar we dinsdag aan hopen te komen. De afgelopen dagen zijn we van outdoorwinkel naar outdoorwinkel gegaan om onze uitrusting te verzamelen.

Uiteraard gaat onze vertrouwde Skottelbraai Safari Chef met ons mee. We hopen dat we dit jaar niet het pinnetje wat het gasflesje doorboort zodat het apparaat aan kan kwijt raken tussen de naaldbomen… Dat hadden we namelijk een paar jaar geleden in Kroatië! En wij maar zoeken naar dat pinnetje, we hadden zo’n zin in ons ontbijt. Helaas was het écht niet meer te vinden en hebben we de rest van de vakantie niet meer kunnen koken. Niet dat dat zo erg was, uit eten gaan doen we ook graag, maar het was toch wel balen.

Mocht dat dit jaar toch weer gebeuren, dan kan ik altijd nog deze salsa maken. Een superlekker (en gezond) bijgerecht voor vlees, vis of eieren. Het enige wat je hoeft te doen is de ingrediënten snijden en mengen, dus dat kan haast niet mis gaan. Natuurlijk is dit super om bij de barbecue te eten tijdens alle warme dagen die nog komen gaan.

Wat is jouw favoriete bijgerecht bij de barbecue? Wil je het me laten weten? Laat dan hieronder gezellig een reactie achter.

De makkelijkste Paleo Salsa
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediënten
  • 1 komkommer
  • ½ ananas
  • 1 kleine rode ui
  • 4 el verse munt
  • 3 el extra vierge olijfolie
Bereiding
  1. Snijd de komkommer en ananas in kleine blokjes.
  2. Snipper de ui en snijd de munt fijn.
  3. Combineer alle ingrediënten in een kom en meng deze goed door elkaar.
Tip: Gebruik ook eens rettich of radijs in plaats van komkommer.
     

    Comments 3

    1. Ik heb vandaag ook een lekker slaatje gemaakt zomaar wat dingen die ik dacht dat gaat wel samen en ja hoor het was lekker.

      2 stengels selderij
      1 sjalot
      1/2 mango (rijp)
      1 appel
      enkele muntblaadjes fijngesnipperd
      peper en Keltisch zeezout

      Alles fijnsnijden en mengen,en smakelijk en zeer fris

      1. Rettich is een lange witte wortel met een pittige smaak die lijkt op radijs.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.