Dit ben ik

Ik ben Marinka, kookfanaat en gepassioneerd over een gezonde levensstijl.
De overstap naar een Paleo voedingspatroon heb ik om gezondheidsredenen gemaakt. Het heeft me enorm veel energie gegeven en ik voel me nu eindelijk echt fit en gezond.
Het lastige was echter dat er nog weinig informatie over Paleo te vinden was toen ik er mee begon. Ik moest dus alles zelf uitzoeken en ben tegen heel wat dingen aangelopen. Lunches die ik mee naar mijn werk kon nemen, een goed ontbijt zonder dat ik daar eerder voor op hoefde te staan. Of een makkelijk diner wanneer ik hongerig thuis kwam.
Gelukkig vind ik koken ontzettend leuk, het is mijn passie. Hoe langer ik Paleo at, hoe meer lekkere gerechten er uit de keuken rolden. Door creatief met ingrediënten om te gaan bleek het helemaal niet moeilijk om in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel te zetten waar ik ook nog eens mijn gezondheid mee ondersteunde.
Ondertussen deel ik al enkele jaren mijn recepten op mijn website en in verschillende kookboeken. Met behulp van aansprekende foto’s en korte kookfilmpjes laat ik anderen zien hoe ook zij met gemak gezonder kunnen gaan eten. Ik vind het belangrijk dat mijn gerechten niet alleen gemakkelijk en snel klaar zijn, maar ook dat ze heel lekker smaken. Alleen dan smaakt het namelijk naar meer!
Wil je me een vraag stellen, heb je een idee voor een inspirerende samenwerking of wil je me gewoon zomaar een berichtje sturen? Leuk! Via deze pagina kun je contact met me opnemen.
Hopelijk tot snel!
Liefs,
Marinka
P.S. Meer weten over waarom ik Paleo eet? Hoe ik de strijd tegen ME/CVS won en hoe ik daardoor nu mijn eigen bedrijf run? Hier lees je mijn verhaal.