Er zijn alweer 2 weken voorbij gevlogen sinds mijn laatste foto-update. Dat betekent dat we ook alweer 2 weken dichter bij de zomer zijn gekomen, en dat blijkt ook wel, gezien mijn maaltijden.
Hierboven zie je bijvoorbeeld een lekker frisse salade met nectarines en wat parmaham.
Mijn nieuwste gadgets; deze lijken me echt heel handig om mee te nemen op vakantie. Het zijn BPA-vrije potjes met stevig draaideksel, die je ook nog eens op elkaar kunt klikken. Zo passen ze heel goed in koffer of tas.
Ik ben van plan ze te gaan vullen met wat kleine snacks voor onderweg, maar ook met voedingssupplementen.
Voor wie ook geïnteresseerd is; je bestelt ze via deze link.
Een superfoodbowl omdat ik er zin in had. Met lekker veel diepvriesfruit erin.
Afgelopen week konden jullie zien hoe ik mijn moestuin aan heb gelegd. Daar waren ook een paar ritjes naar deze winkel voor nodig!
Een welverdiend ijsje op de nieuwe tuintafel! De afgelopen week heb ik regelmatig buiten gezeten omdat het zulk lekker weer was! Het ijsje is gemaakt van diepvries frambozen, een avocado, kokosmelk en vanille. Natuurlijk met de nodige toppings erop.
Een van mijn maaltijden toen ik echt veel honger had.. Pompoen, ui, spinazie, runderworst (van wild rundvlees gemaakt!) en superveel knoflook. Ik ben echt dol op knoflook en voeg het het liefst overal aan toe.
Deze ijsjes maakte ik voor het volgende ebook! (dit is dus eigenlijk een officiële eerste sneak-preview!) Over een paar weekjes zal dit ebook te verkrijgen zijn.
Boodschappen doen in België is een soort hobby van me geworden. Bij de winkel Bio Planet hebben ze weer heel andere producten die je doorgaans in een Nederlandse bio winkel vindt, zo ook regenboog snijbiet (ook wel warmoes genoemd!). Mooi he? En het is ook nog eens erg lekker!
Kennen jullie dit trucje al om je asperges langer vers te houden? Normaal liggen ze binnen 2 dagen al te verleppen in de koelkast; terwijl ze mooi stevig blijven wanneer je ze in een glas water zet.