Suikervrij Genieten en Paleo Lunch

Paleo Lunch & Suikervrij Genieten Winactie

Suikervrij Genieten en Paleo Lunch

Soms heb je van die momenten waarop je je intens dankbaar voelt. Dankbaar voor wat er allemaal op je pad is gekomen, voor de mensen die je om je heen hebt verzameld. Ja, dan heb ik best eens een sentimenteel momentje. Zo ook rondom de lancering van Paleo Lunch en Suikervrij Genieten! Telkens wanneer er een nieuw boek uitkomt (en in dit geval zelfs twee) probeer ik dat nog iets leuker te maken dan het al is, door er een extraatje aan toe te voegen. Een paar maanden voor de boeken daadwerkelijk uitkwamen mailden en skypten mijn team en ik al driftig heen en weer. Wat zouden we deze keer gaan doen?? We waren er al snel over uit: we wilden een ongelofelijk mooie prijs weggeven in een winactie.

Ik waardeer het tenslotte enorm wanneer mensen mijn boeken kopen (echt waar, dat is en blijft ontzettend bijzonder!).

Favoriete Paleo bedrijven

We maakten een lijst van mijn favoriete Paleo-minded bedrijven waarvan ik de producten daadwerkelijk zelf met plezier gebruik, om ze te vragen of ze iets wilden doneren. Nou, dat hebben we geweten!! Ze zeiden allemaal volmondig JA en voor ik het wist kwam de postbode ladingen met pakketjes afgeven (de arme man zal wel hebben gedacht..) met daarin hun mooiste, beste en lekkerste producten.

Oh wauw. Ik kan er nog steeds niet over uit hoe dankbaar ik deze bedrijven ben. En ik kijk er al heel erg naar uit om de prijzenpakketten weg te gaan geven!!

Wat zit erin??

Haha, ja ik wist wel dat je daar benieuwd naar zou zijn! Uiteraard is dat vanaf nu géén geheim meer. Kijk je mee wat erin zit? De waarde van ieder pakket ligt op meer dan €350,- en dat mag ik dus 3x weggeven.

In ieder pakket zit:

Ingrediënten:
 • De Notenshop
  Kokosvlokken
  Paleo Mix
  Power Mix
 • Ghee Easy
  Ghee 245g
  Ghee rozemarijn 100g
 • Chikko Not Coffee
  Chikko Not Coffee
 • Selnature
  Keltisch zeezout 1kg
  Strooibus keltisch zeezout met algen
  Sample fleur de sel
  Zoutlamp
 • LiveHelfi
  Bulletproof koffiebonen
  Bulletproof Brain Octane olie
  Ghee van Remeker

Snacks:
 • SENS bars
  Energiereep chocolade en sinaasappel (4x)
  Energiereep ananas en kokos (4x)
 • BioBites
  Crackers 4x rozemarijn
  Cookies Chia Chai
  Crackers 2x Italian
 • The Primal Pantry
  Doos met 7 verschillende repen (inclusief de nieuwste proteïnereep!)
 • Brick of Raw Chocolate
  Potje chocolate Pure Peru
  Chocoladereep seeds
  Chocoladereep fruits
 • Drink Maple EU
  Literpak Maple Water
  Flesje Maple Water (2x)

Cadeaubonnen:

Keukengerei:
Supplementen:
 • Ergomax
  Collageen Hydrosolaat (van wild gevangen kabeljauw)
  Rosita levertraan capsules

Wil je kans maken op één van deze 3 mooie Paleo prijzenpakketten? Bestel dan Paleo Lunch of Suikervrij Genieten (of allebei natuurlijk ;-)) uiterlijk 1 oktober 2017 via de webshop. Dan maak je automatisch kans.

Op 2 oktober krijgen de winnaars al bericht!

Comments 4

 1. Oh wat is dit een gave prijs. Ik ben momenteel bezig met het ontdekken van de paleo-lifestyle en wil mijn gezin graag mee in dit verhaal. Hiermee kan ik hen wel overtuigen.

 2. Oh wat een heerlijk pakket:) Wow wat wil ik dit graag!!! Als ik nu beide boeken bestel ,maak ik dan geen twee maal kans:) Hihi en ja zou ook gemakkelijk zijn want kan niet kiezen, je andere boeken heb ik natuurlijk al!

   1. Dat wist ik wel haha maar is echt waar dat ik heel moeilijk kan kiezen. Ga nu toch beslissen want jouw boeken zijn echt superhandig en inspirerend enne natuurlijk is dat pakket een droom om mijn gezonde leven een tikkeltje gemakkelijker te maken. wil terug heel veel zelf gaan experimenteren dus:) Oeps vergeten welk email-adres ik ingevuld had,is dus maar voor 1 keer mee te doen moesten het twee verschillende zijn)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.