Eet Paleo Kookboek

150 Unieke Paleo recepten

De lekkerste recepten met prachtige foto’s waar je van gaat watertanden, waardoor je echt zin krijgt om de keuken in te duiken. Gezond eten is niet moeilijk, maar vooral leuk én lekker. Het EetPaleo Kookboek bestaat uit 150 heerlijke recepten. Recepten die absoluut niet online te vinden zijn. … en dat alles bij elkaar gebundeld in een compleet kookboek. Uiteraard zijn álle recepten vrij van gluten, zuivel en toegevoegde suikers.
Daarnaast vind je ook ontzettend veel achtergrondinformatie, praktische tips & trucs, handige weetjes en een mooi overzicht van alles wat je wél kunt eten in het boek.
Bestel het eBook hier - €25,95
paleo kookboek

Het Eet Paleo kookboek

Wil jij je maaltijden met veel plezier koken? Wil je niet lang in de keuken staan maar juist wél lekker eten?
Fitter worden met voeding: het is ontzettend makkelijk.
Dat laat het EetPaleo kookboek je absoluut zien. Dankzij de 150 heerlijke recepten heb je meer dan genoeg inspiratie om iedere dag van het jaar gezond en lekker te kunnen eten: of je nu even snel wat op tafel wilt zetten of juist wat langer in de keuken wilt staan voor een uitgebreid diner.
Let op: de hardcover uitgave is uitverkocht. Het boek is wel als eBook verkrijgbaar.
Omdat ik het zelf veel leuker vind wanneer er een foto bij een recept staat heb ik er voor gezorgd dat werkelijk ieder recept begeleid wordt door een foto van het betreffende gerecht. Zo weet je tenminste wat je gaat koken. Het EetPaleo kookboek ligt nu in de webshop!
Alle recepten en foto’s zijn door mijzelf met veel liefde en plezier gemaakt; het is een echt levenswerk geworden waar ik dan ook erg trots op ben. Slechts 3 van de 150 recepten zijn al eens op mijn blog verschenen, de rest van de recepten is allemaal nieuw en deze zijn absoluut niet online terug te vinden.

eet paleo kookboek

Het EetPaleo kookboek

150 heerlijke recepten met prachtige foto’s waar je van gaat watertanden, waardoor je echt zin krijgt om de keuken in te duiken. Gezond eten is niet moeilijk, maar vooral leuk én lekker.
Bestel het eBook hier - €25,95