Paleo Kookboeken

Waar het ooit mijn droom was om een kookboek te schrijven, heb ik er nu inmiddels 5 op mijn naam staan.
Want wat vind ik het ontzettend leuk om mensen op deze manier te kunnen inspireren. De boeken zijn stuk voor stuk geschreven vanuit mijn persoonlijke ervaring met Paleo. Geen uitgebreide theorie, maar praktische tips en trucs waarmee je meteen aan de slag kunt. Kennis over een onderwerp hebben wil namelijk niet zeggen dat je het ook goed toe kunt passen. De praktijk is tenslotte waar de resultaten worden behaald.
Iedere tip die ik je geef heb ik eerst zelf geprobeerd, en ik weet daardoor wat wel en niet werkt. Zo kan ik je precies laten zien hoe je Paleo toe kunt passen in jouw eigen leven. Wat je situatie ook is, welke doelen je ook wilt bereiken.
Daarnaast bevat ieder boek unieke recepten die je niet ergens anders kunt vinden. Ook niet op mijn site, en ook niet in andere boeken. Zo is ieder boek een echte uitbreiding, of juist een mooi startpunt.

Eet Paleo in 7 Stappen

Gezond eten, pure noodzaak of gewoon lekker genieten?
In dit boek neem ik je bij de hand en leer je stap voor stap hoe je Paleo kunt gaan eten én leven. Op de manier die bij jou past, omdat iedereen anders is.
In Eet Paleo in 7 stappen heb ik mijn jarenlange ervaring als Paleo deskundige gebundeld tot een praktische handleiding barstensvol achtergrondinformatie, tips, trucs en nieuwe recepten.
Het boek bevat 5 verschillende maaltijdplannen inclusief boodschappenlijsten. Daarnaast zijn er ook ruim 160 nieuwe recepten in het boek te vinden.
Meer informatie

Het EetPaleo Kookboek

De lekkerste recepten met prachtige foto’s waar je van gaat watertanden, waardoor je echt zin krijgt om de keuken in te duiken.
Gezond eten is niet moeilijk, maar vooral leuk én lekker. Het EetPaleo Kookboek bestaat uit 150 heerlijke recepten. Recepten die absoluut niet online te vinden zijn.
… en dat alles bij elkaar gebundeld in een lekker dik, hardcover kookboek.
Meer informatie

Paleo Ontbijt

Hoe overleef je maaltijden zonder brood? En hoe voorkom je dat je elke dag eieren als ontbijt eet?
In Paleo Ontbijt vind je meer dan 70 heerlijke Paleo ontbijtjes. Van supersnelle maaltijd tot uitgebreide brunch, net waar je zin in hebt of waar je tijd voor hebt.
Uiteraard zijn alle maaltijden super gemakkelijk te maken. Bovendien vind je in het boek ook nog eens heel wat handige tips en trucs waardoor Paleo ontbijten nog gemakkelijker wordt.
Meer informatie

Paleo Slowcooker

Houd jij ervan om zo min mogelijk tijd in de keuken te staan, maar ben je wél dol op heerlijke en smaakvolle maaltijden?
Dan is een slowcooker echt iets voor jou! Het boek Paleo Slowcooker helpt je werkelijk alles uit dit apparaat te halen wat erin zit. Met meer dan 60 recepten kun je echt alle kanten op.
Van heerlijk draadjesvlees tot soep, van ontbijt tot dessert. Je kunt het er echt alles in maken wat je wilt. En het mooie is dat jij meestal slechts 10 à 15 minuutjes in de keuken hoeft te staan, de rest van het werk doet het apparaat.
Meer informatie

EetPaleo Suikervrij

EetPaleo Suikervrij helpt jou voor eens en voor altijd van je suikerverslaving af te komen.
Het is geen extreme detox, geen sapkuur, maar afkicken met écht eten. Afkicken terwijl je je lichaam optimaal voedt en nog lekker eet ook. Zodat jij de zoetigheid niet eens mist!
EetPaleo Suikervrij is een programma welke je gewoon in je dagelijks leven vol kan houden. Ook wanneer je een drukke baan en een gezin hebt. Zelfs wanneer je niet zo van koken houdt. Je hebt er slechts 21 dagen voor nodig. En ik help je er doorheen.
In het ebook vind je heel veel informatie over een suikerverslaving, en bovenal: hoe je er vanaf komt.
In combinatie met een compleet maaltijdplan voor 21 dagen, boodschappenlijsten en heerlijke en gemakkelijke recepten is afkicken geen enkel probleem.
Meer informatie