Paleo Kookboeken

Waar het ooit mijn droom was om een kookboek te schrijven, heb ik er nu inmiddels 7 op mijn naam staan.
Want wat vind ik het ontzettend leuk om mensen op deze manier te kunnen inspireren. De boeken zijn stuk voor stuk geschreven vanuit mijn persoonlijke ervaring met Paleo. Geen uitgebreide theorie, maar praktische tips en trucs waarmee je meteen aan de slag kunt. Kennis over een onderwerp hebben wil namelijk niet zeggen dat je het ook goed toe kunt passen. De praktijk is tenslotte waar de resultaten worden behaald.
Iedere tip die ik je geef heb ik eerst zelf geprobeerd, en ik weet daardoor wat wel en niet werkt. Zo kan ik je precies laten zien hoe je Paleo toe kunt passen in jouw eigen leven. Wat je situatie ook is, welke doelen je ook wilt bereiken.
Daarnaast bevat ieder boek unieke recepten die je niet ergens anders kunt vinden. Ook niet op mijn site, en ook niet in andere boeken. Zo is ieder boek een echte uitbreiding, of juist een mooi startpunt.

Eet Paleo in 7 Stappen

Gezond eten, pure noodzaak of gewoon lekker genieten?
In dit boek neem ik je bij de hand en leer je stap voor stap hoe je Paleo kunt gaan eten én leven. Op de manier die bij jou past, omdat iedereen anders is.
In Eet Paleo in 7 stappen heb ik mijn jarenlange ervaring als Paleo deskundige gebundeld tot een praktische handleiding barstensvol achtergrondinformatie, tips, trucs en nieuwe recepten.
Het boek bevat 5 verschillende maaltijdplannen inclusief boodschappenlijsten. Daarnaast zijn er ook ruim 160 nieuwe recepten in het boek te vinden.

Let op: het fysieke boek is uitverkocht. Het eBook is wel beschikbaar.

Meer informatie

Het EetPaleo Kookboek

De lekkerste recepten met prachtige foto’s waar je van gaat watertanden, waardoor je echt zin krijgt om de keuken in te duiken.
Gezond eten is niet moeilijk, maar vooral leuk én lekker. Het EetPaleo Kookboek bestaat uit 150 heerlijke recepten. Recepten die absoluut niet online te vinden zijn.
… en dat alles bij elkaar gebundeld in een lekker dik kookboek.

Let op: het fysieke boek is uitverkocht. Het eBook is wel beschikbaar.

Meer informatie

Paleo Ontbijt

Hoe overleef je maaltijden zonder brood? En hoe voorkom je dat je elke dag eieren als ontbijt eet?
In Paleo Ontbijt vind je meer dan 70 heerlijke Paleo ontbijtjes. Van supersnelle maaltijd tot uitgebreide brunch, net waar je zin in hebt of waar je tijd voor hebt.
Uiteraard zijn alle maaltijden super gemakkelijk te maken. Bovendien vind je in het boek ook nog eens heel wat handige tips en trucs waardoor Paleo ontbijten nog gemakkelijker wordt.

Let op: het fysieke boek is uitverkocht. Het eBook is wel beschikbaar.

Meer informatie

Paleo Slowcooker

Houd jij ervan om zo min mogelijk tijd in de keuken te staan, maar ben je wél dol op heerlijke en smaakvolle maaltijden?
Dan is een slowcooker echt iets voor jou! Het boek Paleo Slowcooker helpt je werkelijk alles uit dit apparaat te halen wat erin zit. Met meer dan 60 recepten kun je echt alle kanten op.
Van heerlijk draadjesvlees tot soep, van ontbijt tot dessert. Je kunt het er echt alles in maken wat je wilt. En het mooie is dat jij meestal slechts 10 à 15 minuutjes in de keuken hoeft te staan, de rest van het werk doet het apparaat.

Let op: het fysieke boek is uitverkocht. Het eBook is wel beschikbaar.

Meer informatie

Paleo Lunch

Paleo Lunchen lastig? Nee hoor! Met het kookboek Paleo Lunch kom je nooit inspiratie tekort.
Met meer dan 80 gloednieuwe recepten kun je iedere dag iets anders meenemen naar je werk of onderweg. Van de lekkerste salades tot verwarmende gerechten voor de food jar, of wat dacht je van een lekker Paleo broodje?
Alle gerechten in Paleo Lunch zijn gemakkelijk in te pakken en mee te nemen. Maar natuurlijk zijn de recepten ook geschikt om gewoon lekker thuis op te eten.

Let op: het fysieke boek is uitverkocht. Het eBook is wel beschikbaar.

Meer informatie

Paleo Traktaties

Zit jij tijdens verjaardagen te knagen op een droge wortel? Of heb je standaard buikpijn na het eten van een gewoon stuk taart? Vanaf nu niet meer! Met de ruim 110 recepten in Paleo Traktaties kun je naar hartenlust genieten van de lekkerste taartjes, cakes, koekjes, desserts en nog veel meer.
Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke traktatie. Ongeacht het voedingspatroon waar je voor hebt gekozen. Ondanks voedselintoleranties of –allergieën.
Of je nu Paleo, glutenvrij, suikervrij, lactosevrij of soja-vrij eet.

Let op: het fysieke boek is uitverkocht. Het eBook is wel beschikbaar.

Meer informatie

Suikervrij Genieten – in 21 dagen

Ben jij klaar met suiker? Dan gaat Suikervrij Genieten jou helpen om blijvend af te kicken van een hardnekkige behoefte aan zoetigheid.
Het is geen extreme detox, geen sapkuur, maar afkicken met écht eten. Afkicken terwijl je je lichaam optimaal voedt en nog lekker eet ook. Zodat jij de zoetigheid niet eens mist!
In het boek vind je heel veel informatie over een suikerverslaving, en bovenal: hoe je er vanaf komt. In combinatie met een compleet maaltijdplan voor 21 dagen, boodschappenlijsten en heerlijke en gemakkelijke recepten is afkicken geen enkel probleem.

Let op: het fysieke boek is uitverkocht. Het eBook is wel beschikbaar.

Meer informatie