Gratis mini-cursus Eten op Gevoel

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan mijn gratis mini-cursus Eten op Gevoel? In 5 dagen leer je ontzettend veel over jouw relatie met voeding en hoe je die kunt verbeteren. Hieronder vertel ik je alles wat je moet weten voor je begint.

Of meld je gelijk aan:

De inhoud van de mini-cursus

Als je je nu aanmeldt, ontvang je vanaf morgen elke dag een cursus e-mail in je inbox. In deze e-mails vind je een heleboel informatie en soms een opdracht die je voor jezelf uit kunt voeren. Print de e-mails gerust uit zodat je het op je gemak door kunt lezen, of leg alvast een schriftje klaar waarin je de opdrachten uit kunt schrijven.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Voeding en mindset – waar liggen de knelpunten
  • Hoe bepaal je welke voeding voor jou geschikt is?
  • De invloed van stress en angst op vertering
  • In contact met je lichaam
  • Integratie in jouw eigen leven

Vijf onderwerpen, vijf dagen. Na afloop kun je een mini-plan op hebben gesteld voor jezelf waarin minstens één belangrijk actiepunt naar voren komt. Een punt waar je zelf aan gaat werken om je relatie met voeding en jezelf te verbeteren, aan de hand van de kennis uit de mini-cursus.

Geef je relatie met voeding een boost!

De mini-cursus draait niet om recepten of maaltijdplannen, maar om de psychologie van het eten. Gezond eten is belangrijk, maar je mindset rondom voeding misschien nog wel meer.

Lijkt het je leuk om hier meer over te lezen? Meld je dan aan voor de gratis mini-cursus, ik zou het ontzettend leuk vinden wanneer je ook mee zou doen!

Wanneer je je hieronder inschrijft krijg je gratis toegang tot de 5-daagse cursus. Je hoeft er verder niets voor te doen: de cursus verschijnt iedere dag vanzelf in je inbox.

Als je je nu aanmeldt, ga je morgen van start! Vandaag ontvang je per mail alle instructies om te beginnen.

Doe je ook mee?

Na inschrijving ontvang je de gratis mini-cursus en word je lid van de EetPaleo nieuwsbrief (met nog meer recepten en tips). Je kunt je hiervoor te allen tijde uitschrijven.

Wij behandelen jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk hier onze Privacy Statement.