Mango ijsjes met rozenwater

Mango-ijsjes met rozenwater

Mango ijsjes met rozenwater-2

Na afloop van het Food Blogger Connect evenement in Londen kreeg iedere deelnemer een mooie goodiebag, superleuk natuurlijk! Een van de items die erin zat was biologisch rozenwater, een ingrediënt wat ik wel van naam kende, maar nog nooit had geprobeerd. Ik ging er eigenlijk van uit dat rozenwater vol met suiker zou zitten, maar dat is helemaal niet zo. Dit rozenwater bevat alleen water en rozenextract en is nog biologisch ook, het ruikt bovendien heerlijk.
Ik besloot er deze lekkere ijsjes mee te maken, met mango en avocado!

Disclaimer: Deze ijsjes zijn verslavend! (maar gelukkig ook heel erg gezond!)


Mango-ijsjes met rozenwater
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4-6
Ingrediënten
  • 1 grote, rijpe mango
  • 1 rijpe avocado
  • 2 tl rozenwater
Bereiding
  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukken.
  2. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit.
  3. Combineer mango, avocado en rozenwater in de kom van een foodprocessor of blender en pureer tot een gladde massa.
  4. Vul 4 à 6 ijsvormpjes (afhankelijk van de grootte) met het mengsel en laat de ijsjes in 3-4 uur hard worden in de vriezer.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.