Rauwe Goji-Kaneelkoekjes

Rauwe Goji-Kaneelkoekjes

Rauwe Goji-Kaneelkoekjes

Wat zou het toch handig zijn als je je kind (én jezelf 😉 ) af en toe een lekker maar toch gezond koekje kunt geven. Voor onderweg, als snack tussendoor, tijdens een lange wandeling… Op zulke momenten heb je soms behoefte aan wat extra energie. Dan zijn deze goji-kaneelkoekjes een ideale uitkomst!

Deze koekjes zijn in 10 minuten klaar en leveren je flink wat brandstof om op door te kunnen. Bovendien bevatten ze kaneel, wat de bloedsuikerspiegel stabiliseert. En niet te vergeten de goji-bessen: vol met antioxidanten.

Tot gebruik kun je ze in de koelkast bewaren, maar wanneer je ze ongekoeld meeneemt blijven ze met gemak een paar dagen goed.

Rauwe Goji-Kaneelkoekjes
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 5
Ingrediënten
  • 150g bruine amandelen
  • 100g ontpitte dadels
  • 2 el notenpasta
  • 1 tl kaneel
  • 25g gedroogde goji-bessen
Bereiding
  1. Combineer amandelen, dadels, notenpasta en kaneel in een foodprocessor en maal tot een kruimelige maar plakkerige massa.
  2. Voeg de goji-bessen toe en pulseer deze er een aantal keer doorheen.
  3. Neem telkens een klein handjevol van het mengsel en kneed dit in de vorm van een koekje. Herhaal tot het mengsel op is; je kunt hier ongeveer 5 tot 6 koekjes van maken.
  4. Bewaar de koekjes in de koelkast, zo blijven ze het langst houdbaar.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.