Paleo tapenade

Paleo Proof Tapenade

Paleo tapenade
Deze tapenade is de zomer in een schaaltje! Het is echt heerlijk op een stuk gegrilde vis of vlees, lekker in de salade of op zelfgemaakte amandelmeel crackers. De basis is zwarte olijven. Samen met de knoflook, oregano, ansjovis, kappertjes en olijfolie krijg je een ontzettend smaakvolle paleo tapenade!

Het is ontzettend snel klaar en bevat alleen maar pure ingrediënten. Bovendien is het rijk aan goede vetten. Naast lekker, ook nog eens erg gezond dus. Benieuwd hoe het precies zit met vetten? Lees dan dit artikel eens: Alles over gezonde vetten.

Je kunt eindeloos variëren met dit recept. Wat dacht je bijvoorbeeld van Italiaanse kruiden erdoor of een stuk courgette voor wat extra groenten? Leef je uit!

Paleo Proof Tapenade
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 1
Ingrediënten
  • 250g kalamata olijven, zonder pit
  • 1 teentje knoflook
  • 2 ansjovisfilets
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 2 eetlepels olijfolie
Bereiding
  1. Doe alles samen in de blender of foodprocessor en pureer niet te lang. Simpel, snel en super lekker!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.