Marinka's Paleo Leven - week 3

Mijn week in foto’s – deel 3

week3-01

In de afgelopen week ben ik vooral druk geweest met bloggen, koken en fotograferen. Superleuk! Maar afgelopen zondag had ik eerst een meeting met een groep van 18 (!) food/health bloggers uit Nederland; heel inspirerend want je ziet niet elke dag 17 anderen die eenzelfde visie hebben als jij zelf.
We spraken af bij Sugarless in Amsterdam. Het grootste deel van de groep nam daar een Paleo high tea (die er overigens erg lekker uit zag) maar ik besloot toch ook wat groente te eten door een salade van de kaart te bestellen. Met kip, ei en een paleo cracker.

week3-02

Omdat ik na die salade nog lang niet vol zat (normaal zijn mijn maaltijden toch echt groter) nam ik ook nog maar een stukje ‘Paleo pie’ en rauwe cheesecake op basis van cashewnoten. Lekker!

week3-03

De rest van de week richtte ik me op het koken van verschillende gerechten en natuurlijk het fotograferen daarvan. Op het gebied van fotografie heb ik nog veel te leren, maar ik vind het in ieder geval heel leuk om te doen.

week3-04

Wanneer je veel kookt, moet er natuurlijk ook worden gegeten. Ik heb zo een aantal gerechtjes in 1 maaltijd gecombineerd; lekker makkelijk. Wanneer je de halve dag al in de keuken hebt gestaan is het wel zo fijn wanneer je niet ook nog een andere maaltijd voor jezelf hoeft te koken.

week3-05

Een van de recepten die ik maakte was voor deze Paleo pizza, mjam! Door iedereen de hem heeft geproefd volmondig goedgekeurd. Deze ga ik zeker vaker maken.

week3-06

Maken jullie wel eens kefir? Ik heb afgelopen week een liter kokosmelk met een zakje kefirpoeder gemengd; na 48 uur fermenteren zou het klaar moeten zijn. (op dit moment staat het nog te fermenteren) Ik ben benieuwd!

week3-07

Ik deel hier niet vaak foto’s van mezelf, maar hier is er dan toch een.. Zo komen al die foto’s dus tot stand en soms ziet het er net wat beter uit van bovenaf 😉

Comments 6

    1. Dankje! De kefir komt van http://www.kefir.nl (erg handig, je gebruikt 1 zakje voor 1 liter (kokos)melk, maar daarna kun je 3 el van je zelfgemaakte kefir aan een nieuwe liter melk toevoegen om ook daar kefir van te maken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.