Mijn week in foto’s – deel 6

week6-01

Afgelopen weekend had ik het best druk; allereerst een leuke seminar over voeding bij Breda Strength & Conditioning.
Voorafgaand aan de seminar volgde ik een yogales (in infrarood ruimte) en na afloop had ik flink honger; mijn maaltijd was niet genoeg dus na afloop maakte ik voor mezelf een kom met kokosmelk, chlorella, zonnebloempitten, kokosrasp, cacao nibs en bevroren fruit.

week6-02

Na afloop van de seminar kregen we o.a. wat superfoodpoeder mee naar huis, eigenlijk bedoeld om te mengen met water en op te drinken, maar ik besloot er deze cupjes mee te maken: zachtjes gesmolten santen met superfoodpoeder en cacao nibs. Ideaal wanneer je honger hebt!
De meeste dingen die tijdens de seminar werden verteld wist ik al, maar het heeft mij en mijn vriend wel enorm gemotiveerd om sommige van onze gewoontes eens te gaan veranderen. Zo gaan we nu vroeger naar bed (want ja, een film kun je echt wel op pauze zetten en een andere keer verder kijken) en zijn we gestopt met snacken wanneer we helemaal geen honger hebben. Tot nu toe houden we het goed vol, al hebben we wel wat ‘afkickverschijnselen’.

week6-03

Na een lange dag waarin ik veel kookte en foto’s van mijn gerechten maakte was het natuurlijk tijd voor een maaltijd met restjes: een salade met gerookte zalm, garnalencocktail en asperges met ham. Lekker!!

week6-04

Natuurlijk hebben we ook deze week weer gewandeld. Het was prachtig weer dus hebben we lekker in een shirtje buiten gelopen, ditmaal liepen we een NS route over de Utrechtse Heuvelrug van ca. 15km. Om terug bij de auto te komen moesten we een klein stukje met de trein, dus vandaar dat de foto op het perron is genomen. Dit zijn echt mijn favoriete wandelschoenen!

week6-05

Ook gingen we de afgelopen week op kraamvisite; dit heeft dus helemaal niks met paleo voeding of wat dan ook te maken, maar ik vind de foto toch leuk om te laten zien. Ik maakte deze luier-motor. Heel leuk om te doen, maar koken vind ik toch echt leuker.

week6-06Als afsluiter laat ik jullie een voorproefje zien van iets wat volgende week op de site gaat komen! Deze chocotasting box mag ik namelijk voor jullie reviewen. Vier (!) prachtige repen pure chocolade, samen in 1 box! Jullie begrijpen vast wel dat ik heel erg mijn best ga doen dit uitgebreid voor jullie te testen 😉

Comments 2

  1. Marinka,ik zie dat jij 5-fingershoes draagt, heb je daar in je log ooit iets over geschreven? En draag je deze schoenen ook in de winter?Mijn man is belangstellende, hij leest graag je ervaring hierin,

    1. Ans, bedankt voor je reactie! Eigenlijk heb ik over mijn schoenen nooit iets geschreven. Het bevalt me heel erg goed (wil niet meer zonder!) en ik draag ze inderdaad ook probleemloos in de winter. Ik zal er binnenkort een artikel over schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.