5 dingen die ik mis zonder mijn Yummie Greens

Hi Danielle hier!

Vandaag wil ik het hebben met je over wat ik merk als ik GEEN Yummie Greens in mijn dagelijkse voedingspatroon laat terugkomen.

Ik ging laatst een weekje weg op workcation en normaal neem ik mijn Yummie Greens dan altijd mee. Maar deze keer was ik het gewoonweg vergeten. Had iets te maken met last minute mijn tas inpakken ofzo..

Nou dat heb ik gemerkt ook haha!

Want ik moet toegeven als je het gebruikt dan heb je vaak niet zo goed door dat je het mist, totdat je het dus daadwerkelijk mist…

5 dingen die ik mis zonder mijn Yummie Greens

1. Het eerste wat me opviel was dat mijn concentratie een stuk minder werd. Normaal gesproken ben ik actief bezig met nieuwe blogs bedenken, hoe ik nog meer kennis kan delen en nog veel meer. We willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen helpen bij een gezonde levensstijl! Maar ik merkte dat mijn gedachte continu afdwaalde en ik aan het eind van de dag niet echt veel op papier had gezet. Herkenbaar?

2. Daarnaast kreeg ik echt een dip in de middag. Normaal gesproken heb ik nog heel veel energie om de dag door te komen, maar nu moest ik echt even mijn ogen dichtdoen. Gelukkig hielp het strand en het zonnetje mee 😉

3. Aii het snaaigedrag werdt echt versterkt! Heb je wel eens van die avonden dat je cravings out of control zijn?! Nou ik kon alleen maar denken aan chips, patat, snoepjes en chocola. Deze cravings komen als je lichaam te weinig mineralen binnen heeft gekregen op een dag. De Yummie Greens helpen om dit in balans te houden.

4. De volgende ochtend had ik moeite om op te staan. Waar ik normaal uit mijn bed spring (helemaal op een workcation aan het mooie strand) was ik nu niet vooruit te branden. Als je geen energie hebt in de ochtend dan heb ik altijd het gevoel dat heel je dag al bepaald is.

5. Het laatste wat me opviel was dat ik weer af en toe last kreeg van hoofdpijn. Ik heb een overschot aan zware metalen in mijn lichaam zitten doordat ik zoveel medicatie heb gehad in het verleden. Dit heeft mij veel hoofdpijn gegeven in het verleden. De spirulina en gerstengras die in de Yummie Greens zitten helpen mee om deze zware metalen op een vriendelijke manier uit mijn lichaam te detoxen.

Ik kan je vertellen ik was heel blij dat ik weer thuis was ondanks de leuke tijd die ik heb gehad bij het strand. Lekker weer starten met mijn glas Yummie Greens in de ochtend en volgende keer als ik op vakantie ga neem ik de pot gewoon weer mee!

Yummie Greens zijn in mijn optiek de best smakende Greens. Ik denk dat het hoofdingrediënt, kokosnoowaterpoeder, het een verfrissende zoetige smaak geeft.

In het verleden heb ook wel andere greens poeders gebruikt, maar dat had meer de smaak (en kleur soms!) van een glaasje water met potgrond.

Yummie Greens rekent af met muffe imago van green juices… je drinkt het niet alleen omdat het supergezond.. maar juist ook omdat het LEKKER is.

Deze week kun je bij Foodie met de kortingscode HOERA20 (ze hebben iets te vieren) maar liefst 20% korting krijgen op het gehele Yummie Greens assortiment.

Klik op deze link voor informatie. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.