Een lekker Paleo-proof taartje.

Marinka’s Paleo leven – 13 augustus 2015

Welkom bij deel 3 van Marinka’s Paleo leven! Omdat me zo veel wordt gevraagd hoe ik Paleo in het dagelijks leven toe pas, ga ik het je gewoon laten zien! Met behulp van lekker veel foto’s, recept-ideetjes en nog veel meer. Een soort kijkje achter de schermen bij EetPaleo! Ik hoop dat ik je hiermee van de nodige dosis inspiratie kan voorzien.

Deze keer deel ik weer een paar sneak previews van mijn nieuwste ebook! Nog maar een paar weken voor het uitkomt.. Spannend!

Een groot deel van deze foto’s verschijnt trouwens ook op Instagram. Volg me daar als je altijd op de hoogte wilt blijven!

Marinka's Paleo leven - deel 3

Vorige week ging ik gezellig shoppen met een vriendin. Tenminste, we waren van plan om alleen op een terrasje te gaan zitten en wat te drinken. Maar uiteindelijk shopten we de hele stad door en eindigden we met honger bij Pleïade in Tilburg. Daar hebben ze heerlijke Paleo-proof gebakjes (zoals deze brownie met sinaasappel) en natuurlijk namen we ook een flinke kop thee.

Marinka's Paleo leven - deel 3

Een van mijn makkelijkste maaltijden ooit. Snijd wat groenten, snijd een stuk leverworst, flats alles op een bord en klaar! Eten maar. Wanneer het buiten een graad of 30 is, eet ik ’t liefst zo. Mocht je je afvragen of die leverworst van mij nu wel verantwoord is of niet (antwoord: ja, anders zou ik ‘m niet eten 😉 ) dan kun je er in dit artikel alles over lezen.

 

Marinka's Paleo leven - deel 3

Hoera!! Het EetPaleo kookboek bestaat over een paar weken 1 jaar! Ik krijg er nog dagelijks positieve reacties op en dat doet me echt ontzettend goed. Die verjaardag ga ik natuurlijk wel vieren met een leuke actie. (hint: zet 27 augustus vast in je agenda)

 

Marinka's Paleo leven - deel 3

Lekker ontspannen op de bank hoort er ook bij. Zeker wanneer Paleo kat Jip bij je ligt.

 

Marinka's Paleo leven - deel 3

Dit is mijn favoriete Paleo sushi! Maak jij deze weleens? In mijn nieuwe ebook komt ook weer een lekker recept, maar je kunt er hier ook eentje vinden.

Marinka's Paleo leven - deel 3

Sneak preview!! Deze heerlijke salade komt in mijn nieuwe ebook te staan. Ik kan je vertellen: deze was echt heel erg lekker. En makkelijk, dat ook nog. Ik kan haast niet wachten om het recept te delen 😀

 

Marinka's Paleo leven - deel 3

En weer zo’n lekker gevulde lunchtrommel die ik meenam om na de Survivalrun training op te eten. Hiermee zorg ik ervoor dat ik optimaal herstel! En zeg nu zelf.. Het is toch gewoon heel erg leuk om allerlei hapjes uit een lunchtrommel te eten? Ik ben er in ieder geval dol op.

 

Marinka's Paleo leven - deel 3

Een van mijn ontbijtjes van deze week. Een soort verzameling van restjes. Sla, geroosterde groenten, macadamianoten, runderworst én pompoenhummus. (het recept voor de hummus staat in mijn kookboek)

 

Marinka's Paleo leven - deel 3

Samen met mijn moeder ging ik een dagje naar Eindhoven. We begonnen bij de Hanos waar ik deze grote wilde citroenen vond. Wilde citroenen had ik nog nooit eerder gezien of gegeten, dus ik nam een paar mooie exemplaren mee naar huis. Ze waren superlekker!

 

Marinka's Paleo leven - deel 3

En natuurlijk moest er in Eindhoven ook worden geluncht. We eindigden bij De Burger, maar via Facebook kreeg ik nog een paar leuke tips die ik de volgende keer uit wil proberen. Een goede reden om nog eens terug te gaan. Deze hamburger was in ieder geval erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.