Post-workout meal

Marinka’s Paleo leven – 21 augustus 2015

Welkom bij deel 4 van Marinka’s Paleo leven! Omdat me zo veel wordt gevraagd hoe ik Paleo in het dagelijks leven toe pas, ga ik het je gewoon laten zien! Met behulp van lekker veel foto’s, recept-ideetjes en nog veel meer. Een soort kijkje achter de schermen bij EetPaleo! Ik hoop dat ik je hiermee van de nodige dosis inspiratie kan voorzien.

Deze week laat ik je vooral lekker veel simpele maaltijden zien en daarnaast zie je hoe mijn happy place eruit ziet.

Een groot deel van deze foto’s verschijnt trouwens ook op Instagram. Volg me daar als je altijd op de hoogte wilt blijven!

Deel 4 - 1

Een van mijn makkelijkste Paleo maaltijden. Plakjes bakbanaan, een lekker runderworstje, wat spinazie en een bloemkoolhummus erbij. Het recept voor de hummus komt in mijn ebook!

Deel 4 - 2

En nog een makkelijke maaltijd! Een groot stuk frittata met een salade en pompoenhummus. De pompoenhummus vind je op pagina 288 in mijn kookboek.

Deel 4 - 3

Alweer hummus? Ja.. Ik had behoorlijk veel gemaakt en dat moest natuurlijk wel opgegeten worden. Hier eet ik mijn maaltijd na de training, al zittende in de auto 😉 Ook de frittata zie je hier weer terug komen, met een klein oerbroodje erbij.

Deel 4 - 4

Weleens bloemkoolrijst met kruiden en garnalen erdoor gemaakt? Nee? Probeer het eens, want dat is echt heel lekker! Ik at het een andere dag al als hoofdmaaltijd, maar de restjes warmde ik lekker op met een paar eieren erop. De eieren breek je gewoon boven het gerecht in de pan, dan doe je er een deksel op en laat je het geheel 4 minuutjes stollen. Dan zijn de dooiers nog lekker zacht.

Deel 4 - 5

En om mezelf goed te hydrateren maakte ik deze weer ook lekker Zomers Water! Voor degenen die moeite hebben met het drinken van water is dit echt een uitkomst, je blijft er van drinken namelijk.

Deel 4 - 6

Deze foto bracht behoorlijk wat reacties teweeg op facebook.. Ja, ik eet namelijk hamburgers, een salade en bakbanaan als ontbijt. De reden daarvoor? Ik had honger. En ik voel me veel beter bij het eten van groenten en iets van vlees, vis of eieren bij het ontbijt dan wanneer ik voor fruit of een smoothie zou gaan.

Deel 4 - 7

En nog een heerlijke maaltijd! Dit was een kwestie van alles bij elkaar gooien wat ik in koelkast vond, en dat is dan ook goed gelukt. Witlof, komkommer, avocado, rode kool, augurken, spekjes, macadamianoten, kokosvlokken en olijfolie.

Deel 4 - 8

Mijn happy place! Hier ga ik heen om een echt goed gevoel te krijgen. Het bos in de Loonse en Drunense Duinen. Het was echt een heel zonnige dag dus ik heb lekker rond gewandeld en er absoluut van genoten.

Deel 4 - 9

En nog eentje dan, omdat het daar zo fijn is. Met mijn blote voetjes in het zand naast een heidestruik. Genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.