Suikervrij Genieten September Challenge

Suikervrij Genieten September challenge – doe jij mee?

Suikervrij Genieten September Challenge

Heb je mijn nieuwe boek Suikervrij Genieten inmiddels besteld en sta je te popelen om aan de slag te gaan met het programma? Wacht dan nog héél even tot maandag 17 september. Dan gaan we namelijk met een hele groep tegelijk van start. Wanneer je iets samen met een groep onderneemt is de kans van slagen tenslotte een stuk groter!

Ben jij dus zo iemand die echt een stok achter de deur nodig heeft? Dan is deze challenge perfect voor jou.

Of ben je juist iemand die écht wel van plan is om zijn eetgewoontes om te gooien, maar waarbij het er toch telkens weer niet van komt? Grijp dan nu je kans, want meer support dan in deze september challenge krijg je niet.

Wat houdt de Suikervrij Genieten September challenge in?

 • Op 17 september start een grote groep mensen met het programma Suikervrij Genieten, jij kunt daar aan mee doen. Gewoon vanuit huis natuurlijk.
 • Alle informatie over het programma vind je in het boek Suikervrij Genieten, meer informatie daarover vind je hier.
 • Van 17 september t/m 7 oktober krijg je 21 dagen lang support in een besloten facebookgroep. Mijn team is daarin ook aanwezig en beantwoordt graag alle vragen, geeft advies én verzorgt iedereen van motivatie waar nodig.

Er zijn verder geen verplichtingen en je hoeft niets extra’s te betalen om terecht te kunnen in deze groep. Ik wil gewoon écht graag dat iedereen de challenge met succes volbrengt en daar help ik natuurlijk met alle plezier bij!

Wil je meedoen en starten op 17 september? Dan kun je je via deze link aanmelden voor de besloten facebookgroep.

Ik heb er in ieder geval zin in en hoop je in de facebookgroep te zien op 17 september!

De inschrijvingen voor deze groep sluit op 17 september. Daarna kun je je niet meer aanmelden voor de groep, dit omdat ik zo goed mogelijke support wil kunnen geven aan alle deelnemers. Meld jezelf dus vóór 17 september 2018 aan.

Comments 17

 1. Ik wil graag meedoen.
  Heb je lunchboek gekocht maar nog niet aan begonnen.
  Hoop met deze faceboekgroep een stok achter de deur te hebben.
  Wil eigenlijk heel graag maar…..

  Harte groeten Dionne

  1. De inhoud van de challenge vind je in het boek Suikervrij Genieten, maar Marinka post ook aanvullende tips & trucs om suikervrij te eten. Uiteraard ben je welkom in de groep, ook als je het boek niet hebt.

 2. Hoi Marinka,

  Ik het ook goed te doen als je AIP Paleo volgt. Staat in het suikervrij dus sugesties hoe je recept kan ombuigen naar AIP?

  Ik hoor t graag.

  Groetjes Benita

 3. Hoi Marinka,

  Ik zou wel graag mee willen doen, maar ik heb mijn Facebookaccount opgezegd. Kan ik via een andere wijze meedoen?

  1. Kinderen kunnen prima meedoen met het programma, maar zij mogen gerust meer fruit eten. Liefst in combinatie met vet zoals een handje nootjes of wat kokos. Hoewel het voor een kind heel positief kan zijn om zijn/haar voedingsgewoonten te veranderen en geen kunstmatige suikers meer te eten, is er geen reden om koolhydraten uit natuurlijke bronnen te beperken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.