Kant-en-klaar Paleo

Kant-en-klaar Paleo

Het Paleo voedingspatroon staat er natuurlijk voor dat je je maaltijden zelf maakt. Zonder pakjes, zakjes of wat dan ook. Niets kant-en-klaar, maar gewoon lekker zelf koken. Ik ben daar groot voorstander van en vind het heerlijk om in de keuken te staan! Maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat dat niet voor iedereen even vanzelfsprekend is. Waarschijnlijk heb je het regelmatig druk en is eten koken soms best een uitdaging. Of soms heb je gewoon zin in een tussendoortje!
Daarom vind ik het geweldig om te zien dat er steeds meer kant-en-klare Paleo producten te verkrijgen zijn. Maar welke zijn er, en waar vind je ze? In onderstaande lijst vind je een uitgebreid overzicht.
Heb jij een geweldig Paleo product ontdekt? Laat het me zeker weten en dan ga ik op onderzoek uit!
Ben je op zoek naar basisingrediënten in de Paleo keuken? Dan vind je op deze pagina een uitgebreid overzicht.

Hoofdmaaltijden

Drankjes

Snacks en Tussendoortjes

Bakproducten