Paleo-vriendelijk restaurant online

Hoe vind je een Paleo-vriendelijk restaurant online?

Update: IENS is overgenomen door TheFork!

Jullie zijn hier waarschijnlijk al enkele artikelen tegen gekomen over Paleo en uit eten gaan. Wie weet heb je zelfs restaurants aangedragen voor de lijst met Paleo-vriendelijke restaurants. (ik ben trouwens altijd op zoek naar restaurants waar je lekker Paleo kunt eten, dus als je er nog een weet hoor ik het graag)
Deze lijst is echter verre van compleet, ik weet zeker dat een Paleo-vriendelijk restaurant in Nederland steeds makkelijker te vinden is. Daarom heb ik vandaag nog meer tips voor jullie!

IENS-logoKen je de website IENS.nl? Misschien is dat niet de eerste plaats waar je zou zoeken wanneer je uit eten wilt en daarbij Paleo wilt eten. In mijn geval komt het vaak neer op een eindeloze zoektocht met Google Maps naar restaurants en na het maken van een selectie zoek ik alle menukaarten door tot ik iets zie waar ik wel vertrouwen in heb. Zo ben ik al snel een uur (of langer) bezig.

Afgelopen week werd ik gewezen op de website van IENS, ik had er al van gehoord maar het was nog niet in me opgekomen dat je daar ook een Paleo-vriendelijk restaurant zou kunnen vinden. Het was zelfs helemaal niet moeilijk.

iens-review1

Hoe doe je dat dan? Hieronder geef ik een voorbeeld:
Je wilt bijvoorbeeld zoeken naar restaurants in Den Bosch. Op IENS.nl klik je dan op ‘Den Bosch’ en vervolgens zie je dat je daar (op het moment van schrijven) 172 restaurants hebt.

Die zullen ongetwijfeld niet allemaal Paleo-vriendelijk zijn, dus filteren we de goede restaurants eruit door aan de linkerkant op ‘Allergieën’ te klikken. Vervolgens klik je alles aan wat niet in een Paleo voeding thuis hoort: soja, tarwe, gluten, lactose en pinda.

Op dit moment zie je naast deze selecties het aantal restaurants wat over blijft: 19. Zo zijn er alsnog 19 restaurants in Den Bosch waar je uit kunt kiezen. Best een grote keuze dus! Eet je het liefst biologisch? Aan de linkerkant vind je onder het kopje ‘Keukens’ ook de selectie ‘Biologisch’; klik deze aan en er blijven nog 3 restaurants over.

Weet je dan nog niet welke je moet nemen? Dan lees je via IENS heel gemakkelijk de recensies van anderen over de betreffende restaurants.

Comments 2

  1. Gisteren Paleo Cavé gevonden, in Amsterdam Noord op de Mt. Lincolnweg 15. Heerlijke burger met friet van zoete aardappel en mooie salades gehad. Niet een echt restaurant, meer om af te halen, maar wij zaten er prima. Deze jongen doet ook aan catering.
    Het eerste restaurant in jaren waar de keus makkelijker was dan voor mijn vriend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.