De beste en lekkerste salade, zo gezond heb je 'm nog nooit gezien.

Marinka’s Paleo leven – 29 juli 2015

Welkom bij deel 1 van Marinka’s Paleo leven! Omdat me zo veel wordt gevraagd hoe ik Paleo in het dagelijks leven toe pas, ga ik het je gewoon laten zien! Met behulp van lekker veel foto’s, recept-ideetjes en nog veel meer. Een soort kijkje achter de schermen bij EetPaleo! Ik hoop dat ik je hiermee van de nodige dosis inspiratie kan voorzien.

Marinka's Paleo leven - deel 1

Op zondag begon ik de ochtend in een hotel in Berlijn. Nagenietend van de Paleo Convention! Ik had ter plekke een aantal flesjes kombucha gekocht, dit probiotische drankje drink ik ontzettend graag en mijn vriend is er ook dol op. We drinken het zeker niet elke dag, maar als we het drinken dan genieten we er echt van.

Marinka's Paleo leven - deel 1

Onze laatste maaltijd in Berlijn was bij Goodies, een gezellig veganistisch restaurantje in Berlijn. Ik nam een pittige salade met allerlei groenten, een flinke groene smoothie en een rauw amandeltaartje. Nu zijn we natuurlijk helemaal niet veganistisch, maar voorafgaand aan een 7 uur durende autorit naar huis wilde ik er zeker van zijn dat ik alvast veel groenten binnen zou krijgen. Dat maakt een lange autorit een stuk makkelijker. Een rauw taartje konden mijn vriend en ik allebei niet weerstaan 😉

Marinka's Paleo leven - deel 1

Deze week had ik een beetje een baaldag. In plaats van naar een reep chocolade te grijpen, besloot ik een enorme salade voor mezelf te maken. Om de positieve lijn er weer in te krijgen. Ik kan je één ding zeggen: het hielp enorm! De salade bestaat uit: jonge bladsla, komkommer, koolrabi, avocado, garnalen, blauwe bessen en gebakken spekjes met ui en shii-takes. Als dressing voegde ik nog wat olijfolie en citroensap toe.

Marinka's Paleo leven - deel 1

Ook ging ik gezellig op bezoek bij Marjolijn van Oerspronkelijk. Ze maakte deze heerlijke salade voor me van watermeloen, komkommer, avocado, tonijn, balsamico azijn en olijfolie. Deze smaakte absoluut geweldig!

Marinka's Paleo leven - deel 1

Samen met Marjolijn ging ik naar Loods 5. Ik heb namelijk een enorme collectie met mooie bordjes, schaaltjes, servetten en nog veel meer. Alles om mooie foto’s te kunnen maken van de recepten die ik bedenk. Naast een heleboel mooie spullen vond ik ook deze chocolade. Mijn vriend en ik probeerden ze ’s avonds meteen uit en vonden ze heel erg lekker. De chocolade bevat géén sojalecithine (of andere onnodige toevoegingen) en smaakt heel authentiek. Ik ben fan!

Marinka's Paleo leven - deel 1

Ook ging ik deze week lekker trainen op de survivalbaan. Dat is een soort grote speeltuin voor volwassenen waar je kunt klimmen, rennen, in touwen en netten hangen, en nog véél meer. Ik vind het een geweldige sport! Na afloop van mijn training ging ik lekker eten. Ik nam plakjes komkommer, koolrabi, een Paleo muffin, blauwe bessen, gedroogde runderworst en paranoten mee. Heerlijk! Ik ben trouwens ontzettend blij met deze lunchtrommel, er past lekker veel in en je kunt de gerechtjes mooi van elkaar gescheiden houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.